Vojvotkinja od Saseksa je očigledno odložila proslavu svog 37. rođendana, jer je na taj dan - 4. avgusta prisustvovala na venčanju Charlieja van Straubenzeeja, bliskog prijatelja svog supruga Princa Harrija. I naravno, izazvala veliku pometnju među zvanicama. 

Prelepa Meghan Markle je za ovu svečanost održanu u crkvi u gradu Frenshamu, odenula fantastičnu teget haljinu brenda Club Monaco koja se, očekivano, rasprodala za manje od 24 sata.

Retro model, čini gornji deo koji igra ulogu košulje sa kratkim rukavima, dok donji segment čini plisirana suknja u zelenoj, ružičastoj, beloj i plavoj boji. Colorblockkreacija nadograđena je kožnim pojasem oko struka, crnim salonkama, sofisticiranim šeširom, kao i naočarama za sunce.

Zanimljivo, haljina je bila predmet velikih rasprava na društvenim mrežama, jer su mnogi komentarisali da ovako tamno izdanje nije baš primerena varijanta za venčanje.

Da li se slažete? 

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/