Monohromatski ansambl, puštena kosa sa beach talasima i pogled sakriven iza naočara kratak je opis street style izdanja koje je Victoria Beckham nedavno demonstrirala u Londonu. 

Iako smo u poslednje vreme u više navrata imali priliku da je vidimo u raznobojnim komadima, skorašnjim pojavljivanjem vratila se na ono po čemu je posebno poznata - crnim odevnim komadima i fantastičnim prezentovanjem uvek inovativnih varijanti.

Naime, dugu suknju sa džepovima uparila je sofisticiranom svilenom majicom sa diskrenom čipkom koju potpisuje brend Fleur du Mal. 

Tako je odstupila od pravila da nosi komade iz sopstvenih kolekcija, a upečatljivi gornji deo naglašen je i peplum segmentom koji je maksimalno istakao figuru bivše članice grupe Space girls. 

Ujedno, all black kombinacija na gospođi Beckham je objašnjenje mnogima kako možemo da izgledamo veoma seksi, a pri tome da ne izgledamo napadno i vulgarno. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/