Nakon fenomenalnog izdanja na premijeri filma "The Spy Who Dumped Me" u Los Anđelesu prošle sedmice - Mila Kunis u modelu haljine koji idealno pristaje damama sa malim grudima, ljupka glumica nastavila je savršeni stilski niz i u Njujorku. 

Perfektno zavezane kose u punđicu, make up-om braon tonova Mila je rešila da se ne ističe beauty segmentom, već da njena odevna kombinacija u potpunosti dominira događajem. 

Na crvenom tepihu, skupo sa kolegama promovisala je akcionu komediju u vrlo trendi kombinezonu kolumbijske kreatorke Johanna Ortiz, sa neočekivanim modnim obrtom koji nas je, priznajemo, poprilično oduševio.

Bela kreacija sastoji se od gornjeg top dela, zanimljive strukture koja stvara preklop na grudima,a koji se nastavlja na mini rukave. Donji segment je takođe slojevit i zanimljivog kroja, naime čine ga široke pantalone i šlep koji počinje tik ispod grudi. 

Kompleksi ansambal, zvezda filma Black Swan nadogradila je veoma diskretnim minđušama dizajnera Stephena Webstera i tako zaokružila jedan veoma impresivan look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/