Supermodel 80-ih Elle Macpherson stari kao vino. Iako je napunila 54 godine, izgleda kao i prvog dana karijere, barem kada je u pitanju njena besprekorna linija na kojoj bi joj zasigurno pozavidele brojne kolegice. 

Lepa manekenka zablistala je u belom od glave do pete i još jednom opravdala nadimak "The Body" koji joj je davne 1989. dodelio magazin "Time"

Godine očigledno ne mogu ništa lepoj Australijanki koja je nedavno izazvala veliku pažnju kada je poznati magazin "New Beauty" na svoju naslovnu stavio identičnu fotografiju supermodela kao i magazin "Elle" dve godine ranije.

Atraktivna Elle još uvek oduševljava svojim izgledom, a ništa drugačije nije bilo ni u šou "Megyn Kelly Live" u Njujorku, gde je stigla u belom od glave do pete.

Zanosna Austrlijanka koja je pred kraj 80-ih stekla nadimak 'The Body' (telo) stigla je na snimanje emisije u jednostavnoj, a opet neodoljivoj kombinaciji, idealnoj za sveže večeri uz more.

Macpherson je široke palaco farmerice i ležernu košulju sa zavrnutim rukavima, s potpisom brenda "Frame", začinila elegantnim, prljavo belim balonerom modne kuće "Burberry", crnim sunčanim naočarima, skupocenom "Hermes" tašnom i crnim sandalama na petu s potpisom brenda "Aquazzura".

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/