Trend report: Alessandra Ambrosio u omiljenoj letnjoj nijansi kupaćeg kostima

Foto: Profimedia

24. 07. 2018.

Preplanuo ten, jednostavni bikini i telo na kom svako može da joj zavidi, ponovo su Brazilki obezbedili značajnu pažnju na plažama Malibua.

Čuvena manekenka zajedno sa svojim bivšim partnerom Jamijem Mazurom i prijateljima provela je kraj vikenda uživajući u suncu i moru. Naravno da je plenila pažnju kako svojom neposrednošću, tako i figurom atletske građe tipičnom za Victoria Secret anđele u čijem redu je bila duži niz godina.

Njen izbor kostima je svakako veoma inspirativan i za pohvalu, izabrala je boju koja nedovosmisleno odgovara njenoj braonkastoj puti. Dvodelni komad u kaki boji, čini gornji deo koji je zapravo nalik sportskom topu, ali se veže petljicim na leđima, dok je donji segment dubljeg kroja i inspirisan modelila koji su se nosili tokom devedesetih godina 20. veka. 

Ni ovog puta, brineta nije propustila priliku da demostrira svoje umeće u nadograđivanju stajlinga sa aksesoarima - naočare koje pridržava zlatni lanac, diskretne ogrlice i narukvice su zaokružile jedan saveršen summer look.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...