Meghan Markle u društvu supruga princa Harryćja prisustvovala je izložbi "Nelson Mandela Centenary Exhibition" u Southbank centru u Londonu koja je otvorena povodom 100-godišnjice od rođenja bivšeg južnoafričkog predsednika.

Vojvotkinja od Saseksa je za ovu priliku nosila je baloner bez rukava brenda House Of Nonie, a reč je o modelu iz ovogodišnje kolekcije za proleće / leto kanadskog brenda u nežno ružičastoj boji, koja idealno naglašava njenu put.

Baloner-haljina koja otkriva ruke nije novina u svetu mode i među trendseterkama, ali svakako je neočekivan izbor među pripadnicama kraljevskog dvora u Velikoj Britaniji. 

Ljupka kreacija na preklop je sa dvorednim kopčanjem, naglašenih revera i kaiša koji se veže oko struka. 

Trendi model harizmatična crnka je nadogradila sa salonkama u boji kože koje su vizualno izdužile celu figuru, kao i tašnom  Clifton brenda takođe u svetlo roze boji.

U segmentu lepote, Meghan se opredelila za nisku punđicu i skoro neprimetan make up - rumenilo i karmin u ružičastoj boji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Meghan u haljini bez rukava i sa dvorednim kopčanjem. 

PageBreak

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/