Dior odelo za upoznavanje sa engleskom kraljicom: Melania Trump u asimetričnom belom kostimu ponovo oduševila Britance

Foto: Profimedia

16. 07. 2018.

Strog kroj belog odela i sitni detalji u crnoj boji, obezbedili su Melaniji da perfektno ispuni svoj zadatak. Ovog puta, to je bilo zvanično upoznavanje sa engleskom kraljicom Elizabeth II.

Kako je najavljeno, američki predsednički par od sredine jula u poseti je Evropi - pored Francuske, došao je red i na Veliku Britaniju, gde svakim pojavljivanjem Melania opravdava ulogu modne ikone.

Podsetimo, da prilikom posete britanskoj premijerki Theresi May, Prva dame Amerike briljira je Kao boginja starog Rima: Melania Trump u najelegantnijem izdanju do sada očarala Britance, ali upoznavanje sa Njenim visočanstvom zahtevalo je ipak konzervativniji pristup. 

Veoma elegantni ansambl nosi potpis francuske luksuzne kuće Dior i čine ga sako sa ruskom kragnom, asimetričnim kopčanjem i "lažnim" džepovima, te jednostavna suknja ispod kolena. 

Celina je nadograđena salonkama u boji pudera, kao i crnim, diskretnim kaišem i detaljem u vidu dugmeta. 

U beauty sferi, lepa Slovenka napravila je mali izuzetak - iako je najčešće viđamo sa puštenom kosom, blago uvijenom, ovog puta ipak se opredelila za nisku, "sakrivenu" punđu.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...