Španska kraljica nedavno je prisustvovala poslovnom sastanku u organizaciji španske zdravstvene organizacije u borbi protiv raka u Madridu i tom prilikom izabrala veoma specifičan odevni ansambl. 

Naime, bivša novinarka opredelila se za haljinu jednostavnog kroja koju potisuje njen omiljeni brend Hugo Boss. Gornji deo - slip sa kimono rukavima, nastavlja se u laganu suknju dužine tik ispod kolena.

Crnim kaišem celina je podeljena na dva dela, ali posebnu specifičnost čini sam crno-beli prugasti dezen, koji vizuelno ostavlja utisak treperenja. 

Takav osećaj dodatno je pojačan sa suptilnim "prelivanjem" nijansi, jer kada se pogleda celokupna haljina gornji deo je znatno svetliji, dok je donji, dosta tamniji. Naravno, ovaj moment je ostvaren time što se pruge šire, a to je i jedno od pravila Optičke umetnosti koja fenomenalno primenjena na Bossovoj kreaciji. 

Njeno visočanstvo nije preterivalo u detaljima - crna tašna i svakako veoma zanimljive crne salonke sa PVC segmentima zaokružile su tako jedan pomalo drugačiji poslovni dress look, koji je za svaku pohvalu i inspiraciju. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/