Planetarno popularna pevačica zajedno sa porodicom ovih dana obilazi Španiju i njeno prisustvo, naravno nije ostalo nezapaženo!

Za to se i ona sama potrudila, tako što je na svom Instagram profilu podelila fotografije u kojima samouvereno pozira u outfitu koji u potunosti ostvaruju njen pojam mode i stila. 

Fantastičnu Celine colorblock bluzu, bele osnove sa crvenim, zelenim i žutim segmentima, Bey je uparila sa ultra kratkim šorcem sa nitnama brenda Coal N Terry Vintage. 

Zanimljiva, pa čak i zabavna kombinacija svoje poreklo ima u street modi osamdesetih godina 20. veka, ali daljom stilizacijom i prvenstveno aksesaorima, pevačica je outfit podigla na viši nivo.

Luksuzni detalji kao što su sandale na štiklu u boji peska, Diorova plavo, crvena torba od zmijske kože i Illesteve naočare za sunce crvenog okvira dale su onaj upečatljivi i moćan izgled po kome je Beyonce prepoznatljiva.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/