Meghan Markle u maslinasto zelenoj kreaciji Ralpha Laurena koja odlično pristaje uz njen ten

Foto: Profimedia

10. 07. 2018.

Vojvotkinja od Saseksa u okvirima britanskog kraljevskog miljea, diktira modi tempo, ali polako možemo da uočimo stilske promene koje su evidente posle sklapanja braka sa princem Harrijem.

Juče je u Royal kapeli u Londonu održano kršetnje princa Luisa, trećeg deteta kraljevskog para William - Kate, a važnu ulogu strica i strine Meghan i Harry su opravdali veličanstvenim pojavama. 

Harry je blistao u teget odelu, sa belom košuljim i plavom kravatom, dok je njegova supruga izabrala "od glave do pete" maslinasto zeleni outfit, koji je odisao besprekornom elegancijom i sofisticiranošću. 

Haljina se sastoji od dva segmenta - gornjeg sa čamac izrezom i širokim rukavima, dok donji deo čini pencil suknja, dužine tik ispod kolena. Kreacija je upotunjena diskretnim kaišem oko struka, a haljina nosi pečat američkog dizajnera Ralpha Laurena.

Asortiman aksesoara, kojima je harizmatična crkna nadogradila kombinaciju za svaku je pohvalu - od kožnih rukavica, preko tašnice koju je nosila u ruci, dok suptilnog šeširića nagnutog sa desne strane glave. 

Boja Laurenove haljine joj je odlično pristajala uz tamnoputi ten, ali dašak konzervativnog se oseća u dužini suknje, kao i stilskoj tačnosti koja izgleda kao da je isforsirana, pre nego da je spontana i opuštena kakvi su bili dosadašnji Meghanini stajlinzi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin