Američki predsednički par u poslednje vreme često provodi vikende u Trampovom golf klubu u Nju Džerziju, a pri povratku u Belu kuću prva dama Melanija Trump pokazala je još jedno besprekorno izdanje u nizu.

U društvu supruga, predsednika Donalda Trumpa, atraktivna Slovenka manekenskim hodom prošetala se u beloj haljini sa živopisnim motivima ptica koju potpisuje brend Erdem.

Elegantnu kreaciju midi dužine s tri-četvrt rukavima Melanija je naglasila narandžastim lakovanim kaišem koji je u potunosti naglasio njenu savršenu figuru, dok je stileto cipelama dizajnera Manolo Blahnika sa zmijskim printom zaokružila jednu sofisticiranu odevnu celenu.  

Melanijin odabir haljine brenda s londonskom sedištem stiže samo nekoliko dana nakon što je najavljeno da će u pratnji supruga ovog meseca započeti četvorodnevnu posetu Ujedinjenom Kraljevstvu, gde će imati priliku da se susretne s 92- godišnjom kraljicom Elizabetom u dvorcu Vindzor.

Izvor: tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/