Vojvotkinja od Saseksa juče je zajedno sa suprugom, princem Harryjem prisustvovala manifestaciji Your Commonwealth u Londonu. Nakon nekoliko jednoličnih odevnih momenata, Meghan je uspela da egzotičnom, vedrom i jarkom bojom haljine bude apsolutno u centru pažnje. 

Izabravši atraktivnu nijansu žute Markle se u domenu kroja odlučila na vrlo jednostavnu formu. Međutim, ovo je rezultiralo jednim elegantnim izdanjem koje je dostojne engleske vojvotkinje.

Naravno, izbor jednostavnog kroja još jednom je potvrdio da Meghan prati smernice striktnog dress coda koji je pre nje morala da nauči i Kate Middleton, na čije se odevne kombinacije Markle sve više oslanja.

Ipak, ova divna limun žuta boja koja suptilno prati liniju tela i dužine je malo ispod kolena, sa čamac izrezom sjajno pristaje vojvotkinji koja ima maslinast ten i crnu kosu.

Kreaciju inače potpisuje dogogodišnji stilista pop dive - Lady Gage, Brandon Maxwell.

Haljina je zaokružena jednostavnim salonkama nude boje u sferi detalja, dok je niskom, stilizovanom punđom u beauty segmentu izvedena do perfekcije!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/