Na jučerašnjoj Dior haute couture jesen/zima reviji održanoj u Parizu, brojne poznate ličnosti ispratile su događaj iz prvih redova.

Među njima su se našle i manekenka Karlie Kloss, te glumice i koleginice Kate Bosworth  i Katie Holmes.

Sve tri odale su počast legendarnoj modnoj kući pojavivši se u modelima iz neke od pređašnjih Diorovih kolekcija, pa tako i Katie Holmes.

Ipak, Katie je bila ta koja se najviše isticala među prestižnim društvom koje je sedelo u prvom redu revije održane u velelepnom Rodenovom muzeju.

Nažalost, ne zbog zavidnog stajlinga.

Naime, haljina koju je glumica ponela zaista je izgledala besprekorno što se samog modela tiče, a u pitanju je onaj iz resort kolekcije za narednu godinu, koji se ističe sada već prepoznatljivim krojem sa gornjim top delom i maksi suknjom, ali ovaj put u tule varijanti.

Top, tačnije svojevrsni korset, odlikuje žičana konstrukcija koja ističe grudi podižući ih.

Međutim, po svoj prilici, upravo je ovaj gornji deo bio neodgovarajuće veličine, te su se glumici grudi praktično prelivale preko gornjeg obruba korseta, što je odavalo neprikladan utisak čitavog izgleda, kome bez ovog nezgodnog detalja, zaista ne bismo imali šta da zamerimo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/