Pantalone naglašenih širokih nogavica, koje popularno zovemo i suknja-pantalone i koje su bile ultra hit tokom devedesetih godina, vratile su se na velika vrata u street style kombinacije.

Ovaj ležeran model većina dama prosto obožava jer im istovremeno omogućava maksimalnu udobnost i stajliš momenat! S obzirom na predimenzioniranost modela, najčešće se kombinuju uz sandale ili cipele visokih potpetica koje dodatno izdužuju figuru, kao i uz usku majicu ili bluzu. 

Upravo jedan takav model odabrala je Jennifer Lopez za šoping sa svojom desetogodišnjom ćerkom Emme Maribel i njenim drugaricama.

Suknju-pantalone prozirnog materijala u crnoj boji J.Lo je uparila sa jednostavnim belim topom koji je dodatno naglasio njenu ženstvenu figuru, kao i efektnim sandalama brenda Gucci koje krasi potpetica od 11 centimetara i sitni kristali. 

Celokupno izdanje muzička i filmska diva zaokružila je modnim detaljima s potpisom Chanela – kožnim kaišem, upečatljivom torbom i  decentnim minđušama. 

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/