Michelle se pojavila na premijeri filma Ant-Man & The Wasp u kome pored Paula Rudda i Evangeline Lilly tumači glavnu ulogu. Neodoljiva Pfeiffer na premijeru je došla u pratnji suruga, producenta Davida E. Kelleyja u veoma zanosnom izdanju i tako, iako gazi u sedmu deceniju, sve prisutne ostavila u senci.

Zvezda filmova Scarface, Mother! i Murder on the Orient Express opredelila se u ovom slučaju za all black kombinaciju, vrlo jednostavnu, ali beskrajno efektnu! Michelle je istakla vitku figuru u crnom, svetlucavam kombinezonu na bretele, naglašenog dekoltea koji zahvaljujući nabranom detalju i krojačkoj "caki" stvara zanimljiv momenat sa preklopom na jednu stranu.

Za fenomenalnu figuru bile su zaslužne i crne sandale na visoku štiklu.

Glumica je kombinaciju nadogradila minimalističkim nakitom - zlatnim lančićem oko vrata i alkama na ušima, dok je u beauty domenu odlučila da se drži jednostavnog recepta - puštene, blago talasaste kose, ajlajnera i nude karmina koji su se pokazali kao pun pogodak. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/