Kada se ovih dana pojavila na jednom letnjem partiju, organizovanom u Kensington Gardenu u Londonu, svi pogledi su bili uprti u nju - najseksepilniju članicu britanske kraljevske porodice, piše Stil.

Lady Amelia Windsor, koja je s prinčevima Harryjem i Williamom rođaka u trećem kolenu, iznenadila je sve stigavši u haljini koja joj je otkrivala grudi, ali i tetovažu na rebrima, što je pomalo neprihvatljivo u njenoj porodici.

22-godišnja manekenka koju su zbog izgleda mnogi prozvali najseksepilnijom članicom čuvene kraljevske porodice, a zbog ponašanja u javnosti i tetovaža i najbuntovnijom.

Zahvaljujući lepoti još pre dve godine krasila je naslovnu stranu čuvenog magazina "Tatler", a ispod njene fotografije pisalo je The most beautiful member of the British royal family (Najlepša članica britanske kraljevske porodice).

Od tada praktično nema modne revije koju ne nosi, ili dizajnera sa kojim ne sarađuje, a dok ostali članovi kraljevske porodice izbegavaju korišćenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima čitavu armiju pratilaca - trenutno njih skoro 55 hiljada.

Amelia Windsor ćerka je Georgea Windsora, grofa od St. Andrewsa, i profesorke istorije Sylvane Tomasell, i unuka vojvode od Kenta. U vreme kada su njeni roditelji odlučili da stupe u brak, Amelijin otac bio je primoran da se odrekne svoje pozicije u redu za nasleđivanje britanske krune, s obzirom da je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Kada je 2013. godine promenjen akt o nasleđivanju trona, Georgeu Windsoru je vraćen njegov "redni broj".

Ono po čemu se još ističe mlada Amelija jeste i to da ima tetovažu tri medvedića, koje je posvetila svom bratu i sestri, a sada je otkrila i jednu sićušnu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato.

Kao manekenka, Amelia Windsor radi za agenciju "Storm", u kojoj su nekada radile i Kate Moss, kao i Cara Delevigne, ali to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studentkinja je Univerziteta u Edinburgu, a godinu dana provela je radeći za dizajnera Azzedinea Alaiu, a bila je i na praksi kod slavnog Bvlgarija.

Na sledećoj stranici pogledajte pet najupečatljivijih izdanja mlade Amelije:

PageBreak

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/