Naša (britanska) mezimica juče je prisustvovala letnjoj zabavi u organizaciji čuvene galerije Serpentine i tim povodom izabrala all black kombinaciju, apsolutno savršenu za odmerene, engleske žurke. 

Chanel haljina koju je nosila Alexa Chung je zaista modna priča za sebe - duga, pripijena kreacija sačinjena je od šifona i čipke, a posebnu zanimljivost čini kroj i dekolte. Naime, kreacija se sastoji od korseta sa interesantnim V izrezom, dok se u predelu struka nalazi sofisticirana satenska mašna, a u donjem delu suknje  diskretni šlic.

Haljina inače prati liniju tela i zahvaljujući šlicu, blago se širi pri kraju. 

Šik je naglašen diskretnim šalom od satena oko vrata, kao i zanimljivim okruglim minđušama spiralnog rada. Ipak, posebnu pažnju bismo skrenuli na papuče sa visokom, stabilnom štiklom koje su možda neočekivan izbor, ali koje opet nisu narušile kombinaciju u totalu. 

Kada pogledamo njen look, jasno je da je inspirisana glamurom osamdesetih godina 20. veka, ali da je u svom maniru naglasila tananost i tu nežnu notu koja se sve vreme provlači kroz njene odevne izbore.   

Savršena!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/