Dugi niz godina u modnoj biografiji Victorije Beckham stajalo je da je crna njena boja, dok su tamna izdanja bila obavezna kako u zvaničnim, tako i street style pojavljivanjima. 

Vremenom, primetili smo da se ova stilska mantra menja i veoma nam je drago zbog toga, jer je Vicky neko ko se savršeno izražava u svim modnim vodama, bilo da su one monohromatske palete, tako i kolor-bloking, pastel, jarke neon nijanse. 

U subotu, prilikom dolaska u Njujork, fotoreporteri su uslikali bivšu članicu grupe Space girls kako kao prava ambasadorka svog brenda demonstrira savršeni spoj jednog kultnog komada i printa koji nikada neće izaći iz mode. 

Vicky se opredelila za jednostavnu belu majicu i široke, karo pantalone plavo, braon i belog uzorka koje su dale britanski stilski šmek iz šezdesetih godina 20. veka. Kombinaciju je nadogarila laganim, roze mantilićem u nekoj pesak nijansi, naglašenih revera i sa kaišem dok je braon tašnom i oversize naočarima zaokružila svoj veoma inspirativan look. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/