Još jedna u nizu modnih grešaka zvezde: Rihanna u modelu koji nikako nije namenjen njenoj građi

Foto: Profimedia

14. 06. 2018.

Tvrdnja da nije sve za svakoga ili u ovom slučaju da ne stoji sve svima, ne može biti istinitija.

Do sada bi već zaista trebalo da smo navikli na hrabre modne izbore zvezde sa Barbadosa, i istini za volju možda i jesmo. Zapravo, da se razumemo vrlo je moguće da možda čak više i ne može da nas šokira.

Međutim u ovom specifičnom slučaju, šokantnost nije toliki problem, koliko prosta modna činjenica: haljina koju je Rihanna izabrala za londonski after-party premijernog prikazivanja filma Ocean's 8, jednostavno nije dobar izbor za nju, tačnije njenu građu.

Nas u modnim medijima u ovakvim slučajevima mahom uvek muči isto: zašto biste pored toliko mogućnosti koje imate, a to podrazumeva basnoslovne svota novca kojima si možete priuštiti praktično svaki komad odeće na ovom svetu, izabrali nešto što vam prosto ne stoji.

A ne stoji vam jedino jer vam je nekako mali model, već prosto jer nije ni malo namenjen vašoj građi.

U pitanju je klasičan kroj haljine koji naglašava siluetu na nešto neformalniji način, ukazujući prvenstveno mahom na apstraktniju formu, te na veštinu samog kroja, po kojoj je Poiret, jedna od najčuvenijih i najstraijih pariskih modnih kuća i poznata.

U Poiretu svakako nisu imali na umu jednu raskošnu građenu ženu kada su konstruisali ovu wrap-ap haljinu u metalik zlatnoj boji. Osnovni razlog zbog koga nisu imali na umu ženu ovakve građe, jesu njene raskošne obline, koje su kao što vidimo u divinom nesrećnom slučaju, poprilično došle do izražaja, na nimalo suptilan način.

Drugo jeste to što pored neprikladnog izgleda, ova haljina ne čini baš nikakvu uslugu Rihanninoj građi, uveličavajući praktično svaki deo njenog tela.

Draga Riri, shvatamo kako je kada ti se nešto mnogo dopadne, ali opredelivši se za ono "po svaku cenu", uglavnom se prevelika cena plati, što se može videti i iz priloženog.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...