Čak i kada su u pitanju one ležernije letnje kombinacije za dnevnu varijantu, Victoria Beckham ume da ih iznese na prefinjen način.

Bela haljina od platna isticala se delikatnim prugastim printom u puderasto ružičastoj boji. Tekstura je bila takva da su pruge izgledale kao da su vezene, što je naglasilo utisak boho faktora, koji je bio istaknut i pom-pom detaljem na dubokom V izrezu haljine.

Ipak, ovo nikako nije jedna od onih klasičnih boho haljina u festivalskom duhu, štaviše. U pitanju je model koji posebno karakteriše kroj, gornji deo sa naglašenim rukavima praktično kockaste forme i manžetnama koje dosežu tik ispod laktova, dok suknja pada u laganu A formu.

Delikatan materijal, te isti tako delikatan spoj boja, kao i nešto sofisticiraniji kroj, učinili su ovaj model maksimalno prefinjenim.

Za večernju kombinaciju i izlazak sa Davidom u jedan od čuvenih londonskih restorana, Victoria je izabrala all black varijantu, opet u sofisticiranom maniru naravno.

Uzane crne pantalone, te crni blejzer u paru, koji je oplemenjen nešto debljim kožnim pojasom u predelu struka ostavili su dominantan, ali seksi utisak, što verujemo da je i bio prvobitni cilj britanske dizajnerke.

Međutim, ono što spaja ova dva stajlinga i što je na neki način novina u izgledu popularne dizajnerke, jeste njen dugi paž - to jest lob frizura, za promenu puštena. S obzirom da Victoria kosu uglavnom skuplja u uglađenu damsku punđu, koja joj takođe stoji besprekrono, ova promena nam je i te kako prijala a njenoj auri dala posebnu dozu ženstvenosti i seksepila.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/