Ostvarenje neobično za Brodvej, mjuzikl skromnije produkcije "The Band's Visit " osvojio je sinoć nagrade u 10 kategorija, uključujući i nagradu za najbolji mjuzikl i najbolju režuju. Komad o Harry Potteru očekivano je dobio šest nagrada, uključujući nagrade za najbolju predstavu i nagradu za režiju.

Glenda Jackson je nagrađena u kategoriji glavne ženske uloge u "Edward Albee's Three Tall Women", dok je Andrew Garfield nagrađen za najbolju glavnu mušku ulogu u komadu "Angels in America". Muzičaru Brusu Springstinu, koji je nastupio je na dodeli pozorišnih nagrada, uručeno je priznanje za njegov šou "Springstin na Brodveju".

Na ceremoniji su nastupili i glumci Robert de Niro, Kerry Washington, Clare Danes, Tina Fay i drugi.

U sferi stila ubedljivo najlepša je bila Kerry Washington koja je blistala u metalik kombinezonu sa šlepom s potpisom Atelier Versacea. Ne smemo da zanemarimo i njenu stariju koleginicu, divnu Christine Baranski koja je izgledala otmeno u belom odelu Alexandraa Vauthiera.

Pogledajte u nastvaku pet najbolje odevenih sa sinoćne dodele:

Kerry Washington u Atelier Versaceu

Christine Baranski u Alexandreu Vaulthieru

Grace Elizabeth u crnom odelu Caroline Herrere

Carey Mulligan u haljini Giambattiste Vallia

Condola Rashad u Carolina Herrera haljini

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/