Čuvena britanska manekenka poznata je po nešto hrabrijim izdanjima, uvek pomalo buntovnim, kakva je i ona sama na kraju krajeva. Ipak, za sve postoji mera.

Ovoga puta na Saint Laurent reviji održanoj u Njujorku, Kate je uspela da šokira sve prisutne, kao i nas medije jednim vrlo nepristojnim i katastrofalnim izdanjem.

Blejzer iz poslednje Saint Laurent kolekcije Kate bi možda stajao dobro da je dvadeset godina mlađa, zategnuta i u formi, ali ovako činjenica je da je u pitanju ipak odevni predmet koji je sa razlogom svrstan u red sakoa, a pod tim ponajviše mislimo na njegovu dužinu naravno.

Zadnji deo modela jedva da joj je prikirvao zadnjicu, te ne možemo ni da zamislimo kako je ovo izgledalo kada je sedela ili ustajala, sve sa štiklama na vrtoglavo visokim potpeticama.

I nije samo dužina ta koja je ovaj stajling svrstala u kategoriju vulgarnih (koliko god ne želeli da upotrebimo tu reč, to je ipak činjenica), već i duboki V izrez koji je otkrio manekenkine grudi, a potom i činjenica da 44-godišnja manekenka očigledno nije nosila brushalter. Koliko je to bilo vidno govori vrlo tanak materijal od koga je ovaj komad izrađen.

Sigurni smo da bi Kate ovaj blejzer sa upečatljivim zlatnim pojasom stajao savršeno u paru sa cigaret ili elegantnim zvonastim pantalonama crne boje.

Međutim, Kate je odlučila da riskira zarad efektnosti, ali ulog je ipak bio prevelik i izgubila je. Posebno jer za razliku od svojih koleginica poput Naomi i Cindy, drama nam Moss nije u formi, te izgleda vrlo otečeno, istrošeno i umorno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/