U jeku je velika kampanja oko promovisanja filma Ocean's 8, ostvarenja u kome glume najjača ženska imena Holivuda. Ženska verzija filma Ocean's Eleven iz 2001., u kome si glavne uloge igrali George Clooney i Brad Pitt sada dolazi u female "aranžmanu" koje predvode Sandra Bullock, Cate Blanchett i Anne Hathaway.

Pre premijere koja je održana sinoć, već je otpočelo promo pojavljivanje zvezda pa smo tako videli australijsku lepoticu Cate Blanchett kako se upućuje na gostovanje u emisiju Live with Kelly and Ryan

Cate je obukla lagano, svetloplavo odelo koje se baziralo na malo podužem sakou i pantalonama na ivicu. Posebnu ljupkost Blanchett je dobila zahvaljujući košulji u boji neba sa belim tufnama i marami istog dezena, dok je kompletan look finiširan belim salonkama i oversize torbom od bele kože. 

Stilizacija je nastavljena u vidu naočara sa roze staklima koje su doprinela da zvezda filma Blue Jasmine izgleda veoma ladylike, a opet tako profi. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/