Prema njihovom mišljenju, model koji pristaje baš svakom obliku tela su skinny farmerice visokog struka. Najidealnije su one u crnoj, tamnosivoj i tamnoplavoj boji bez ispranih detalja i(li) aplikacija. Skinny jeans visokog struka je najidealniji model i laska svim tipovima građe, tvrdi Jonathan Crocker iz modnog brenda AG, poznatog po proizvodnji kvalitetnog jeansa.

Koji se model nalazi na listi najnezahvalnijih farmerica koje praktično nikome ne pristaju savršeno? To su sečene farmerice ravnog kroja.

Upravo je ovaj model za odlazak po kafu u jedan losanđeleski kafić odabrala Mila Kunis. Ležerna mama trogodišnje ćerkice Wyatt Isabelle i jednogodišnjeg sina Dimitrija Portwooda, farmerice je kombinovala sa jednostavnom sivom majicom i popularnim modelom klasičnih Adidas patika.

Ovo izdanje njena je omiljena uniforma, u kojoj je često viđamo, iako je do sada prošetala nekoliko različitih jeans varijanti. Međutim, one ravnog kroja najčešće nosi u svakodnevnim prilikama poput odlaska u nabavku ili vožnje ćerke u vrtić.

Bez obzira na to što modni stručnjaci misle o njima, mi ćemo se i dalje vraćati ovom nadasve udobnom modelu, baš kao i poznata glumica. 

Izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/