Lepa Anja (javnosti poznata i kao najmlađa naslednica legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija) još u februaru sklopila je građanski brak sa svojim dugogodišnjim partnerom, francuskim reli vozačem Hugoom Valenteom, sa kojim ima dvogodišnju ćerku Indiju Rouz.

Par je bajkovito svadbeno veselje održano u gradiću Antibu na Azurnoj obali, pripremao mesecima, a upravo tako je sve i izgledalo - do poslednjeg detalja isplanirano, prefinjeno i spektakularno.

Ipak, svakako je najveću pažnju privukla mlada u custom made haljni čuvenog libanskog dizajnera Elie Saaba, koja se isticala gornjim delom koji je u potpunosti optočen kristalima, te raskošnom suknjom sa mnoštvom nabora od tila koji su sa takvom veštinom ušiveni da su izgledali poput latica cveća. Naravno, tu je bio i primetno dug šlep na samoj suknji, kao i veo.

Jasno je bilo da će biti vrlo teško nadmašiti ovakvo izdanje kada se svadbeno veselje po treći put bude obeležavalo u Beogradu.

Međutim, dosledna svom pozivu, Anja je već na žurki upriličenoj u subotu u hotelu Square Nine u Beogradu, najavila da namerava da ostane dosledna svom prepoznatljivom stajlingu, što ujedno podrazumeva glamur i raskoš u svom najboljem spoju.

Tako se na zabavi pojavila u mini haljini sa sivim mnogobrojnim sivim kristalima i šljokicama, kreacijom jednog od Anjinih omiljenih dizajnera, Alexandrea Vauthiera.

Dan kasnije, svečanim prijemom gostiju u tom istom hotelu, među kojima se našao deo tima Elle redakcije i izdavašta, došao je trenutak da zvanice i mladi par se uputi u Sabornu crkvu gde je bilo planirano da se održi crkveno venčanje, i da Anja i Hugo izgovore po treći put to sudbonosno "da".

Mlada je ovaj put zablistala u ništa manje raskošnoj venčanici Mihana Momose, koja se isticala perjanim detaljima od kojih je u potpunosti sačinjena, ali i samom siluetom i šlepom, koji su zaokružili visoko glamurozni stajling za koji se Anja opredelila.

Nakon crkvenog venčanja, proslava je nastavljena u jednom od prestoničkih restorana.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/