Samo četiri dana od kada su Meghan Markle i princ Harry rekli sudbonosno "DA" na venčanju koji je proglašeno spektaklom godine, bračni par se prvi put pojavio u javnosti kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, i to na proslavi sedamdesetog rođendana princa Charlesa u bašti palate Buckingham palace. 

Inače, iz same palate je potvrđeno da su Harry i Meghan odložili svoj medeni mesec zbog proslave u čast princa Charlesa. Tom prilikom Meghan se pokazala veoma spremna da ispoštuje stoga kraljevska pravila, koja se posebno tiču odevanja.

Iako je neprevaziđena u ležernijim varijantama gde praktikuje jedan moderan look, Meghan očito ume da iznese i taj "middleton" momenat koji iziskuje malo svedeniju i strožu formu odeće koja doliči pripadnicama kraljevskih porodica. 

Tako smo je ovoga puta videli u nežnoj haljini brenda Goat, jednostavnog kroja midi dužine koju čini beličastoružičasta podloga i transparentni til koji pokriva ramena i ruke. Salonke potpisuje dizajnerka Tamara Mellon, dok cluch tašnica ima potpis brenda Gussie

Elegancija je ipak naglašena fantastičnim izborom šešira naglašenog oboda Philipa Treacya, kog je stavila na koso sa desne strane, dok je niska pinđica stvarala balans sa leve strane.  

Diskretna šminka svetloružičastih tonova ostaje i dalje vojvotkinjina beauty mantra koja doprinosi da izgleda ljupkije i milije. Ako je to uopšte moguće.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/