Najiščekivanije venčanje godine, ono sa prefiksom royal održano je u subotu.

I dok se (modna) javnost još uvek bavi ocenom venčanice koju je ponela vojvotkinja od Saseksa, lepa i zaljubljena Meghan, kao i njenim Stella McCartney izborom za večernju zabavu, mi smo zumirali zvanice koje su takođe prisustvovale after partyju kraljevskog venčanja.

Iako se slažemo da je Serena Williams imala vrlo efektnu i odličnu kombinaciju koja je izdužila njenu figuru - bila odevena u crni bodi i cvetnu, dramatičnu suknju koju potpisuje Valentino, prava zvezda među zvanicama je bila mladina najbolja prijateljica, indijska lepotica Priyanka Chopra.

Zanosna lepotica je pokazala svu svoju raskošnu lepotu blistajući u krem-šampanj haljini francuske kuće Dior. Prozirna čipkana haljina, prepuna nabora imala je taj glitter momenat zahvaljujući svetlucavoj, šljokičavoj obradi čipke koja je prekrila sivkastu postavu.

Inače, indijska glumica je i na venčanju imala izdanje koje nije ostalo nezapamćeno. Kostim Vivienne Westwood u lavanda nijansi ispratilo je dress code britanske kraljevske porodice. Priyanka je izgledala kao Britanka, aristokratkog porekla.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/