Las Vegas je u nedelju bio grad u kome su se okupile značajne ličnosti iz showbiz-a, a povod je bila manifestacija koju mnogi muzičari sa nestrpljenjem čekaju - Billboard Music Awards 2018.

Nama, kao i većini ljubitelja mode i stila fokus su bile slavne dame koje su birale zanimljive i nadasve vrlo raznovrsne kreacije, vredne svake modne analize. 

Zvezde večeri su bili Taylor Swift i Ed Sheeran, kao nagrađeni ženski, odnosno muški izvođač, dok je crvenim tepihom ipak dominirala Jennifer Lopez.

Veliko iznenađenje u svakom modnom smislu priredila je pop ikona Janet Jackson (nagrađena za muzičku ikonu) koja se odlučila za jednostavnu belu majicu i fantastičnu dugu, višeslojnu tutu suknju sa perlicama!

Ovaj nežni duo pevaliča je akcentovala zanimljivim braon kaišem, kao i masivnim nakitom - oversize alkama, lančićem i narukvicama. Ako nas pitate - čista stilska desetka!

Pevačica fantastičnih glasovnih mogućnosti Christina Aguilera, u crno-beloj oversize haljini na štafte je demonstrirala kako se spaja odevna klasika sa modernim tendencijama! Ležeran kroj je "umiren" dominantnim kaišem, ali je naglašeni šlep dao jednu fashion, pa i rekli bismo couture notu.

Zanosna diva, J.Lo se opredelila za izazovni bordo komplet Roberta Cavallija koji čini gornji deo od pliša sa naglašenim dekolteom i kožna suknja sa šlicem. Zanimljivo, kombinaciju je nadogradila statement čizmama u i to sred maja!

Ipak, ceo staljing, zajedno sa messy bobom je za svaku pohvalu. 

Ako postoji dama koja nas je ipak razočarala to je nagrađena umetnica Taylor Swift, izabravši dugu, roze, asimetričnu haljina, sa srebrnim detaljima, perijem i degutantnim šlicem. Na sve to izabrala je srebrne Casadei sandale, koje jednostavno nisu funksionisale sa veoma rizičnom kreacijom, koju vidimo jedino na Jane Fondi ili nekom daleko starijem od mlade pevačice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/