Današnje kraljevsko venčanje nije moglo da prođe bez specijalnih zvanica. Doduše, ovde je izostao veliki broj slavnih usled činjenice da je venčanje ipak bilo intimnije u odnosu na tradicionalna venčanja i ograničeno na 600 gostiju. Zato su izostali mnogi članovi raznih evropskih kraljevskih porodica ali i slavne ličnosti.

Ipak, videli smo Oprah Winfrey, Serenu Williams, Idrisa Elbu, kao i glumičinu dobru prijateljicu Priyanku Chopru koja je blistala u lavanda kostimu. Međutim, tri dame su se definitivno istakle svojim odevnim izborom! 

Na visini zadatka bila je Victoria Beckham koja se pojavila zajedno sa suprugom (David je poneo odelo iz Dior Homme kolekcije, i mamio poglede okupljenih dama koje su konstatovale da izgleda nikad bolje!) odevena u midi teget haljinu sa poluotvorenim dugačkim rukavima, zatvorenog dekoleta uz propratni šešir u istoj nijansi.

Ipak detalj koji je tamnu nijansu plave osvežio na pravi način bile su crvene salonke sa visokom potpeticom. 

foto: Reuters / Pool

Najveće pohvale i impresije osvojile je Amal Clooney koja je blistala u Stella McCartney haljini.

foto: AP / Ian West

Pravnica i majka dvoje dece pojavila se u neodoljivoj haljini Stelle McCartney koja je u gornjem delu ispratila figuru lepe crnke sa polunabranim kratkim rukavima i ovalnim izrezom dok od struka je malo puf da bi se od bokova sužavala do članka uz diskretni šlic pozadi, kao i trakasto vezivanje koje imaju malu asimetriju.

Poglede prisutnih, a posebno jačeg pola privukla je i privlačna Kitty Spencer, inače rođaka pokojne princeze Diane koja je izgledala vrlo zanosno u Dolce i Gabbana haljini zelene podloge sa cventnim dezenom u predelu suknje.

foto: Profimedia

Posebno se istakla u sferi lepote.

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/