Možda je to samo naše mišljenje ali još od starta Kristen Stewart karijere (sve je počelo sa Twilight erom) nismo znali šta da mislimo o njoj. Stewart (28) nam je izgledala nekako jednolično, neprimetno i pomalo grubo u stilskim izdanjima, kao neko ko luta između totalno boyish-grunge mode i neke ekscentrično-damske pojave.

Pripisivali smo to njenim mladim godinama, ali i činjenici da je otvoreno pokazivala svoju biseksualnu prirodu (trenutno u vezi sa manekenkom Stellom Maxwell) te samim tim i sklonost ka uniseks modi i lepoti.

Međutim, to se u startu dopalo Karlu Lagerfeldu koji je iznenadio sve kada je još pre nekoliko godina izabrao upravo Stewartovu za svoju novu Chanel muzu. Iako nikome nije bilo jasno kako se senzibilitet francuske kuće može slagati sa ženom koja nema nikakve sličnosti sa pređašnjim muzama kuće koje su bile prevashodno ženstvene, Kristen je opstala.

Danas možemo da čestitamo Karlu jer je očito prepoznao potencijal ove mlade dame da od neugledne devojke postane najlepši mogući "labud" u domenu stila, a posebno lepote koja čini se predstavlja veliki izazov glumici, shodno njenom konstantnom eksperimentisanju sa šminkom. 

Dva najnovija kanska izdanja u režiji zvezde filmova Personal Shopper, On the road i Cafe Society dokazuju da je glumica konačno modno (sa)zrela!

Samo nekoliko dana nakon što je skinula štikle i na crvenom tepihu najglamuroznijeg i najprestižnijeg festivala prošetala bosonoga, Stewart je odlučila da pokaže jedan kul + chic momenat s potpisom Chanel Resort kolekcije za 2019.

Glumica je ponela prugastu haljinu francuske kuće s kratkim rukavima i unakrsnim kvadratnim momentom u predelu struka.

Mrežasta podloga i svetlucavo tkanje, kao i kroj suknje koja se blago širi do članka, doprineli su da Kristen izgleda vrlo moderno. Ipak, ako nas pitate sve je posebno zaokružio koralni ruž u nijansi neon narandžaste i glitter senka oko očiju u srebrnoplavoj boji koja je lice glumice učinila svežim i sjajnim, dok je kosa bila stilizovana uz samu glavu sa šiškama na desnu stranu, s efektom mokre kose i "punk" ukosnicama.

Fenomenalan look Kristen je finiširala crnim salonkama Christiana Louboutina.     

Drugo izdanje je već bilo zvaničnije i ozbiljnije.

Za premijeru filma Couteau Dans Le Couer, jedna od članica žirija je obukla crne pantalone sa diskretnim glossy momentom na koži, belu košulju koju je zakopčala samo u gornjem delu otkrivajući namerno stomak, i savršen malo širi blejzer sa svilenim reverima i dugačkim rukavima. Oksfordice i crna, kremasta senka oko očiju i moćan izgled je obezbeđen! 

Čista desetka za oba izdanja! You nailed it girl!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/