Kao prva Afroamerikanka sa glavnom ulogom u jednoj od najpopularnijijh franšiza na svetu, Thandie Newton je odala počast svim kolegama crne puti koji su se našli u nekom od nastavaka Star Warsa.

Na premijeri filma Solo: A Star Wars Story, glumica je zasenila sve prisutne dame pojavivši se u custom made toaleti izarizito ženstvene siluete.

Iako su pogledi upućeni ka kreaciju koju je lepa Thandie ponela bili prvenstveno fokusirani na sam skulpturalni kroj koji je isticao zanosnu liniju glumice, činjenica je da je ova unikatna haljina sa nepogrešivim potpisom briitanske dizajnerke Vivienne Westwood, bila zvezda večeri i zbog samog dezena.

Naime, na bež podlozi našao se sivo-plavi floralni print, što nije ništa neobično za jednu klasičnu haljinu, koja je shodno prilici i vrlo glamurozna. Međutim, na haljini se isticao još jedan detalj, a to je print sa likovima afroameričkih glumaca koji su se našli u Star Wars filmovima.

Thandie Newton koja je igrala glavnu ulogu u poslednjem nastavku čuvenog naučno-fantastičnog serijala došla je na ovu ideju da fotografije svojih kolega inkorporira u print haljine, ne bi li na ovaj način proslavila svoj uspeh, ali i odala poseban počast kolegama.

S obzirom da iza kreacije stoji Vivienne Westwood, nije uopšte čudno što je jedna ovakva ideja više nego uspešno realizovana i izgleda fanatstičo, iako je u pitanju vrlo glamurozna kreacija.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/