Pre nekoliko dana jedna od koleginica nazvala je Kendall Jenner (22) najsiromašnijom članicom klana Kardashian-Jenner. I to je vrlo zanimljivo, jer manekenka ima godišnji prihod od skoro pa 20 miliona, a ta brojka teško da nekoga može da stavi u kategoriju siromašan, složićete se?! Ali ako znamo da njena sestra Kylie ima bogatstvo od 400 miliona, a Kim 200, onda dvadeset miliona Kendall Jenner stvarno jesu "sitna" brojka.

Ali manekenka očito ima svoje principe i odabrala je put kojim se rađe ide, a to je čista zarada od modeling karijere i prihod koji dobija od rijalitija. To je doprinelo da Kendall nekako iz fokusa potisnu njene sestre koje imaju opasno isplativ i uspešan beauty, make-up posao, kao i fenomenalnu zaradu od društvenih mreža.

Zavirite na Kyliein profil, pa ćete da vidite razliku. Kylie ima milion Storyjua, objavljuje po tri - četiri posta koje naplaćuje po milion dolara (svaki!) dok Kendall stavi tek jedan post u nedelju dana i to mahom iz kampanje ili editorijala koji je radila.  

To je uslovilo da je ima sve manje na događajima i u medijima, a i sa pista su je smenile Kaia Gerber i sestre Hadid. Da joj nije svejedno što je potisnuta u drugi plan, Kendall je dokazala ovog vikenda kada je kreacijama u Kanu pokrenula lavinu komentara.

Naime, naked haljine su uvek bile moćno oružje u privlačenju pažnje, ali jedna diskutabilna haljina u dva dana, pokazuje ipak mali očaj, ako nas pitate.

Prva na redu je bila mini haljina Alexandrea Vaulthiera koju je Kendall ponela na Chopard zabavi, da bi samo dan kasnije videli manekenku na crvenom tepihu Kana, na premijeri filma "Girls of the sun". Duga, bela haljina s potpisom Schiaparelli, od tila sa dubokim dekolteom nagovestila je ispod svog tog materijala da Kendall ne nosi donji veš.

Za razliku od zelene prozirne haljine koja je po nama potpuno degutantan izbor i dolikuje damama koje su na lošem glasu, Kendallin izbor sa crvenog tepiha je daleko sofisticiraniji, ali opet nekako preterano dramatičan i definitivno izabran radi privlačenja pažnje.     

Za razliku od nje, Bella Hadid je od samog poečtka 71. izdanja birala red impresivnih izdanja koja možete da pogledate na sledećoj stranici:

PageBreak