Glumica Blake Lively prisustvovala je događaju humanitarne manifestacije Baby2Baby i tom prilikom družila se sa decom, a njena kombinacija je dosta podsećala na Disneyjeve princeze iz crtanih filmova ili pak lutku Barbie. Opravdano, naravno!

Za ovaj izbor, koji može da bude veoma inspirativan za party izdanja, Blake je sama prokomentrisala: "Ako se ne bih bavila glumom, onda bih sigurno radila nešto sa decom - obožavam da ih oblačim, učim ih da budu srećni i veseli. Otkriću vam tajnu - možda zato skriveno želim da se oblačim kao princeza."

Simpatični look u izvođenju harizmatične plavuše podrazumevao je midi haljinu na bretele s potpisom Jenny Packham. Belo-roze kreacija se širi u gloknu, a nadograđena je žutim sandalicama koje su dale taj "koktel" momenat idealan za popodnevne žurke ili sedeljke.

Izbor nakita zvezde serije Gossip Girl je uneo uticaj modne ere osamdesetih zahvaljujući statement alkama koje su se neočekivano dobro slagale sa celokupnom kombinacijom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/