Francuska glumica prošla je jednu efektnu stilsku transformaciju od samog starta karijere. Ipak i u najženstvenijim izdanjima lepe Marion koja su potpisivala dizajnerska imena poput Diora, Chanela i Fendi, uvek je postojala neka edgy, buntovna nota koja je najviše bila odraz njenog odvažnog i vrlo samouverenog stava.

Upravo ta kameleonska sposobnost lansirala je Marion u sam krug ikona stila koje svesno i uspešno riskiraju i isprobavaju različite beauty i fashion trendove.

Da je potpuno drugačija od većine Marion je dokazala nekoliko puta. Setimo se samo fantastičnog futurističnog izdanja s potpisom Balmaina s početka godine koji je Marion prošetala zajedno sa plavom pletenicom, zatim potpune dominacije na prošlogodišnjem izdanju Kanskog festivala kada se pojavila u fenomenalnoj kreaciji Michael Halperna. Marion je u oba slučaja izgledala neustrašivo, moćno i toliko samouvereno da je ostavila sve druge u senci. 

Da joj Kan posebno "leži" Marion je pokazala i juče kada je opet učinila da se mnogi okrenu za njenim stajlingom. Dok su se njene koleginice mahom opredelile za svečanije, damske kombinacije i štikle, francuska glumica je obeležila photocall za špijunski triler 355, u stilu edgy dame. 

Zvezda njenoj stajlinga?

Čizme Nicholasa Kirkwooda na pertlanje sa nitnama na peti!

I ovoga puta futurizam je bio glavna vodila lepe Marion koja se opredelila za uzanu polusjajnu haljinu s efektom prskanog svetlucavog praha, bez rukava, dužine do kolena. Kožne Chanel narukvica bile su jedini detalj koji je nadogradio ovaj look pored polumačkastih Le Specs naočara.

Pored Lupite, Penelope, Fan Bingbing i Jessice, francuska diva filma je izgledala poput prave Wonder Woman žene. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/