Možda malo preterujemo sa damama koje su pripadnice kraljevskih dvorova, ali složićete se da ove dame spadaju u najbolje odevene na svetu i da retko kada nas razočaraju. Uostalom, mi smo odavno stali iza stila koje neguju posebno ove dve dame: jordanska i španska kraljica. Generacijski skoro pa tu - Letizia ima 45, a Rania 47, dve najšarmantnije kraljice na svetu redovno na dnevnoj bazi oduševljavaju i inspirišu.

Dok je Rania od starta važila za ikonu stila koja savršeno balansira između tradicije i modernih krojeva, Letiziji je trebalo vremena da se definitivno oslobodi i prepusti malo riskatnijim, ali isplativijim izdanjima koje ne potpisuje samo njen omiljen domaći dizajner Felipe Varela, već i Carolina Herrera, Gucci, Hugo Boss, Prada i drugi dizajneri.

Njen najnoviji look to dokazuje u svakoj meri.

PageBreak

Naime, lepa kraljica je u Madridu prisustvovala dodeli nagrada Banco Santander Social Projects Awards. Zvanicama i dobitnicima Letizia se obratila u sjajnoj kombinaciji s grafičkom notom koja je imala taj funky vajb 70-ih.

Gornji deo činila je bluza sa ljubičastoplavim kožnim paspul detaljem oko kragne, rukava i u vidu pojasa, dok je sama testura bio psihodelični op-art dezen u toj istoj nijansi ljubičaste i narandžaste. Motiv koji najviše liči na razigrane romboide. U donjem delu kraljica je ponela suknju, blagostrukiranog A kroja u boji peska, ali onog s tonom prženog šećera koja ima narandžast panel sa obe strane bokova.

Make-up je ispratio ovaj look na jedan sveden način, dok su salonkice sa umreženim kaiščićima bile divna i očekivana nadogradnja.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/