Prelepa Rania posetila je jednu od škola tokom njenog Madrasati programa / kampanje lansiranje još 2008. koja pomaže nezbrinutoj deci iz ugorženih i siromašnih krajeva. Za ovu priliku, lepa kraljica opredelila se za crveno izdanje, nama manje poznatog palestinskog brenda All Things Mochi.

U pitanju je zapravo košulja-haljina dugih rukava, dužine do polovine listova, dok se sam dizajn ističe blago puf rukavima, džepovima na predelu grudi i zanimljivim kaišem načinjenim od iste tkanine od koje je i sama haljina, što je po svoj prilici muslin.

Međutim, sam kaiš se ističe zanimljvim printom, raznobojnim prugama koje na poseban način podižu čitavu kombinaciju.

Ipak, Rania je još jednim detaljem skrenula pažnju na svoj upečatljiv modni odabir, a to su kratke bele čizmice.

Upravo ovim odabirom obuće, lepa Rania zaokružila je čitav stajling u maniru street style ikona, poput Kendall Jenner, Haley Baldwin i Rihanne, koje od kada se prošle godine trend belih čizama vratio u modni fokus, ove devojke implementiraju u svakodnevne stajlinge sa neverovatnom lakoćom, a to je za rukom pošlo i jordanskoj kraljici.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/