U svojstvu ambasadorke luksuznog brenda Omega, Kaia Gerber je u sredu uveče prisustvovala gala večeri u organizaciji ove kuće poznate po skupim satovima. Naravno da je njeno prisustvo izazvalo veliku pažnju, posebno zato što se opredelila za jedno seksi izdanje i to u Versace maniru! 

Dok jedna strana stranih medija smatra da je njeno izdanje neprimerano za manekenkine mlade godine, druga pak, smatra da je haljina pun pogodak! 

Mini crna haljina se sastoji dva segmenta - gornji čini korset sa prorezima sa strana i oplemenjen je sitnim drekerima koji se nalaze i na predelama. Donji deo je jednostavniji, pripijen uz telo, ali se blago širi pri kraju. 

Kaia je kreaciju nadogradila crnim sandalicama koje takođe imaju na kaišu momente sa drekerima, kao i haljina. Što se tiče frizure blage lokne i razdeljak sa strane je u beauty maniru starog Holivuda, ali se fantastično uklopio u modni vajb devedesetih. 

Ako nas pitate, u njenom stajlingu nije bili greške, ali njena mršavost i isticanje iste u prvi plan je zaista zabrinjavajuće i uopšte nam se dopada...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/