Jennifer Lopez još jednom je dokazala da je diva koja i te kako dobro zna da nosi najglamuroznije toalete s naglašenom dozom seksepila. Za svečanost Time 100 Gala održanoj u Njujorku pevačica i glumica izabrala je kreaciju dizajnera Zuhaira Murada koja pokazuje poprilično kože.

Raskošna haljina libanskog dizajnera s dubokim dokolteom i šlicem u izvođenju J-Lo po mišljenju mnogih modnih medija, pevačici stoji besprekorno. 

Skupocena toaleta boje šampanjca ukrašena je metalnim, svetlucavim detaljima i izgleda vrlo glamurozno. Boja haljine savršeno se dopunjavala sa tenom 48-godišnje superzvezde, kao i zlatne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Iako bi neki rekli da ova haljina pokazuje previše, Jennifer "drsku" kreaciju nosi vrlo samouvereno i sigurno se zbog svog izbora neće nikome opravdavati.

Glamuroznost njenoj pojavi dodao je i bogati izbor svetlucavog nakita - prstenja, narukvica i visećih dijamntskih minđuša.

Blistala je i u beauty izboru tako što je braon tonovima maksimalno istakla oči, a kosu je zavezala u niski rep - jednostavno rešenje koje joj savršeno pristaje.  

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/