Pri zvaničnoj poseti Francuskog predsednika Emanuela Macrona i suprugu Brigitte u Beloj kući srdačno su dočekali predsednik Donald Trump i njegova supruga Melanija.

Prva dama SAD-a potpuno je ukrala pažnju svom suprugu, ali i prvom paru Francuske. 

Sve oči su bile uprte u nju zbog velikog belog "Hervé Pierre" šešira, kojim je akcentovala kombinaciju.

Bela je omiljena Melanijina boja, a potpis Michael Korsa našao se na njenom blejzeru i suknji. Potpuno u belo bila je odevena i supruga francuskog predsednika Brigitte Macron, koja se opredelila za nešto klasičniju varijantu all-white kombinacije.

Brigitte je belu haljinicu izražene teksture kombinovala sa blejzerom sličnog materijala, a stajling je akcentovan detaljima u kontrastnoj - crnoj boji: poput paspula na džepovima i dugmadi na blejzeru.

Ipak značajno veći efekat imao je Melanijin outfit, kako zbog kroja naglašenog asimetričnim sakoom, tako i zbog upečatljivih detalja poput: kaiša sa kopčom koji je naglasion zavidnu siluetu Prve dame i naravno šešira velikog oboda.

Prve dame kasnije su bez svojih supruga obišle Nacionalnu umetničku galeriju i razgledale izložbu slika francuskog post impresionista Pola Sezana.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/