Zvaničan sastanak američkog predsednika Donalda Trumpa i japanskog premijera u letnoj rezidenciji Mar-a-Lago na Floridi ostao je u senci još jednog modnog pogotka prve dame Amerike.

Vitka Slovenka zablistala je u retro crno-beloj haljini na pruge sa čamac izrezom, koja je u prvi plan istakla njena seksi ramena.

Midi haljina zgodnoj brineti je pristajala savršeno, a trend koji se nosi sezonama neodoljivo podseća na ikone stila 60-ih godina, kao što su Jacqueline Bisset, Janet Munro ili Patti Chandler. Iako ovaj izbor nije uobičajen za zvanične posete, Melaniji je pošlo za rukom da lepršavom i mladalačkom kombinacijom uspe da potisne jednolične poslovne modne forme i to na pravi način.

Za ovu predivnu kreaciju zaslužna je venecuelanska dizajnerka Carolina Herrera, poznata po izrazito ženstvenim i ladylike komadima. 

Svoj opis je prenela i na haljinu za koju se odlučila Melania - gornja struktura kreacije se ukršta na grudima i stvara diskretne rukave koji padaju ispod ramena, dok se suknja od struka širi u gloknu. Doslednost u damskom look-u je ispraćen i belim salonkama kreatora Christiana Louboutina. 

Izvor: gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/