Svoju kolekciju za proleće-leto 2018, poznati francuski dizajner simbolično je nazvao La Bomba i zaista bio je u potpunosti u pravu što se tiče naziva! Kolekcija je prilično bombastična!

Iako su u prvom planu haljine izazovnih krojeva, modnim kritičarima odela su takođe privukla pažnju, a jedno takvo nedavno je prošetala marokanska princeza Lalla Meryem.

Naime, Simon Porte Jacquemus poslao je u Maroko nekolicinu primeraka iz svoje nove kolekcije, inspirisane između ostalog upravo Marakešom i belim peščanim plažama.

Čitava kolekcija odiše ležernošću i prozračnošću, pa tako i odela.

Iako je u pitanju u neku ruku klasika, pantalone i blezer u crnoj boji, ovaj model francuskog dizajnera, sve je samo ne klasičan. Prednji deo se na specifičan način spaja u naborima tkanine, dok su pantalone tri četvrt dužine.

Kako i dolikuje svečanoj prilici, ali i tituli koju nosi lepa Lalla Meryem, ispod blejzera je obukla belu rolku, za razliku od modela koji je jesenas predstavljen na Paris Fashion Week izdanju.

Uz upečatljivo odelo, princeza je kombinovala crne potpetice takođe zanimljivog dizajna, te pismo tašnu.

Da je postigla sjajan izgled potvrdio je i Simon koji je sa oduševljenjem ripostovao princezin look uz salve pohvala kojima se i mi pridružujemo!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/