Proverena kombinacija koja uspeva u svim prilikama: All black izdanje u režiji Jennifer Aniston

Foto: Profimedia

16. 04. 2018.

Možda je holivudska miljenica trebalo više da se potrudi...

Na gala večeri u Los Angeles Theater za vikend koju su priredili Gwyneth i njen verenik ( a možda i muž nakon glasina da se par upravo na ovoj zabavi venčao),  producent Brad Falchuk, prisustvovao je creme de la creme Holivuda i pored velike pažnje koju je izazvala buduća mlada, sve oči bile su usmerene i na zvanice, među kojima je bila i Jennifer Aniston. 

Prva stvar koja mnogima pada na pamet je da su ove dve dame bivše devojke srcelomca i glumca Brada Pitta.

Za ovu priliku, zvezda serije Friends izabrala je proverenu i moramo priznati malo i dosadnu kombinaciju, ali zbog povrede na ruci, opravdanu. Jenni i dalje nastavlja da blistala u još jednoj varijanti na temu crne duge haljine. 

Gornji deo kreacije čini top, dok je sam kroj - pripijen uz telo, maksimalno istakao njenu savršenu figuru i izvajane ruke koje su jedan od njenih najvećih atributa. Plavokosa glumica je zavezala crnu svilenu maramu oko vrata što je donekle razbilo monotoniju izbora, dok je puštenom kosom u pramenovima, nastavila sa još jednim proverenim receptom u beauty domenu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...