Bossy i Moćna: Crno odelo nikada nije izgledalo ovako ubedljivo i savršeno kao u režiji Amal Clooney

foto: Profimedia

11. 04. 2018.

Ovako izgledaju žene koje rade svoj posao s apsolutnom (fashion) dominacijom!

Naravno, nije prvi, ni poslednji put da vidimo poznatu advokaticu u ovoj kombinaciji. Sako i pantalone u kompletu, uobičajen je outfit u poslovnom svetu u kome se Amal kreće. Ipak, gospođa Clooney zaista ume i od najjednostavnijeg spoja da napravi pravi mali modni presedan.

Zato učimo od nje!

Poenta naizgled klasičnog izgleda, leži u veštom odabiru kroja.

Možda su u pitanju crne pantalone i sako, ali forma i jednog i drugog komada ipak je nešto drugačija. U pitanju je strukiran sako koji doseže tik to linije struka, sa kopčanjem iznutra, dok se pantalone ističu zvonastim nogavicama i svilenkastom teksturom.

Monotoniju crnog razbija klasična bela majica ispod sakoa, a čitav izgled zaokružuje detalj koji na prvi pogled deluje potpuno zanemarljivo - crveni karmin. Tu je naravno i zaštitini znak advokatice - bujna, isfenirana kosa, ali i oversized crne naočare sa crvenim detaljima koje potpisuje Dior.

Burberry trenč u (opet) klasičnoj rozikastoj boji, upotpunjuje naizgled potpuno jednostavnu, ali izuzetno efektnu kombiaciju.

Sve je u finesama, a Amal je majstor u ovom segmentu.

A post shared by HELLO! Dergisi (@hellodergisi) on Apr 10, 2018 at 11:04pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...