Ukoliko ste dugonoga plavuša sa praktično izvajanim crtama lica, svakako je da vam neće biti problem da izgledate zanosno, za koju god se praktično modnu kombinaciju odlučili. Ipak, ukoliko ste prešli četrdesete i opredelite se za prilično odvažan stilski izazov, pa pritom sve to izvedete vrhunski, onda nije čudno ukoliko izazovete divljenje prisutnih, ali i modnih medija širom planete.

Charlize se na filmskom festivalu San Francisco International, gde promoviše svoj poslednji film Tully, pojavila u smeloj kombinaciji, koja je u isto vreme bila vrlo šik, ali i opuštena, za šta je jednako odgovoran bio kako izbor kroja, tako i sam izbor modela.

Upečatljiva kombinacija sastojala se od svega dva značajna modela: crnog kožnog šortsa dubokog struka i lepršave košuje sa blago naglašenim ramenima. Dezen na košulji, kao i tonovi, nedvosmisleno su podsećali na modele koji su bili aktuelni tokom ere 80-ih, dok je kožni šorts dubokog struka dodatno doprineo ovom utisku.

Međutim, najveći utisak na prisutne svakako su ostavile glumičine izvajane noge koje su zahvaljujući ovom izdanju izbile u prvi plan.

Izgled je zaokružen detaljima u vidu sandala sa tankim kaišićima (praktično pertlama) i izuzetno visokim potpeticama, ali i sa braon kožnim kaišem koji je stvorio odgovarajući balans u samom outfitu.

Čitav izgled potpisuje modna kuća Yves Saint Laurent, a u pitanju je kolekcija za aktuelnu sezonu proleće-leto 2018.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/