Kada malo bolje razmislimo, retko koja dva stila su toliko dijementralna kao ona koja neguju Francuskinje, odnosno Britanke. A opet jedna od najpoznatijih Francuskinja Jane Birkin je zapravo Britanka. Jane, devojka koja je inspirisala vlasnika Hermesa za najčuveniju torbu - Birkinku, takođe je dama koja je proslavila i rado nosila duo: prugasta majica + jeans.

Inspirisana francuskom rivijerom i tim stilom koji je u genu Francuskinja, Victoria Beckham je u sunčanom Majamiju prošetala tipičnu tres chic kombinaciju u stilu svih tih famoznih Parižanki. Prelepa i omiljena nam Victoria je jednostavnu majicu na crveno-plavo-bele pruge uvukla u farmerice visokog struka.

Off-duty kombinacija nije mogla da prođe nezapaženo, s obzirom da se harizmatična brineta opredelila za moćne crvene salonke na vrtoglavo visoku štiklu. 

Modna formula koja podrazumeva majicu na pruge, dobar par jeansa i cipele na štiklu izazvala je moćan efekat. Za dodatni wow pobrinula se nadogradnja u vidu polukružne crvene tašnice i oversize naočara. Jednostavno - nema greške!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/