U maniri uspešnih žena, gospođa Clooney nije ništa u svom životu prepustila slučaju - osvojila je srce jednog od najvećih holivudskih zavodnika Georgea Clooneya, prošle godine se ostvarila u najbitnijoj ulozi - majke, a već godinama je uspešni advokat koji se bavi najosetljivijim pravom - borbom za ljudska prava. 

Njen povratak juče u njujoršku sudnicu teleportovalo nas je u neka drugačija vremena, bar što se mode tiče. Podsetila nas je na neprikosnovenu ikonu stila Jackie Kennedy i to zbog ladylike kompletića koji je izabrala, a čiji kroj je bio omiljeni nekadašnjoj prvoj dami Amerike. 

Sivo-srebrni kostim sastoji se od pencil suknje visokog struka i ženstvenog, blago strukiranog sakoa sa diskretnom, kružnom kragnicom. Jednostavan, ali efektan komplet nosi etiketu prestižne francuske modne kuće Chanel, dok je belom tašnom Rogera Viviera i krem salonkama Jimmy Choo brenda, lepa crnka celoj kombinaciji dala taj sofisticiran i u isto vreme snažan pečat. 

Njen beauty izbor je kompletna dominacija izgleda: pustila je kosu, oči sakrila iza naočara, ali se opredelila za pink rumenilo i ruž koji su dali jednu smelu i zabavnu notu u totalu. 

Zapravo - konzervatnivniji odevni izbor Amal je umekšala novim beauty tendencijama i tako još jednom uvela nas u svet mode u kome različiti, ali dobro uklopljeni elementi ne samo da su mogući, već i veoma poželjni. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/