Kao prava ambasadorka svog brenda, Victoria Beckham koristi svaku priliku da na pravi način prikaže dopadljive i ženstvene kreacije namenjene za dame ležernog ladylike stila. Britanska dizajnerka iskoristila je pauzu između sastanaka u Gradu svetlosti i smelo demonstrirala Parižankama kako da upečatljiv tartan uvedu u svoju odevnu suptilnost. 

Naravno, ovakav spoj mora biti predmet našeg interesovanja, ali i želje, priznajemo!

Vicky se galantno prošetala kroz pariske ulice u odelu koja potiče iz njene fall/winter 2018. kolekcije.

Fantastična kombinacija toplih tonova u potpunosti dočarava retro glam šezdesetih godina.

Karo komplet, lepšave forme osvežen je bojama - ljubičastom, bordom i belom. Univerzalnost kombinacije čine košulja klasičnog kroja naglašenih revera i duga suknja sa pojasom oko struku koja lagano pada. Bivša članica grupe Space girls u sferi aksesoara ostaje dosledna vintidž vajbu - borno čizmice na štiklu su uparene sa tašnicom koju je krasio tanak kaiš i detalj u zlatnoj boji. 

Oversize naočare i zavezana kosa, njen beauty pečat su takođe sastavni deo celog izdanja kojim je simpatična brineta pokazala kako bezvremenski dezen nikada neće izaći iz mode, bez obzira na trendove.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/