Na trenutak smo pomislili da je Angie nove lice neke modne kampanje, kao ono - glumica u prodavnici obavlja svoje uobičajne porodične dužnosti, tako stajliš da smo svi ostali doslovno bez teksta!

Od kada je stavila tačku na brak sa glumcem Bradom Pittom u septembru 2016. godine, Jolieva je još više u centru medijske pažnje. Ipak, Angie kao Angie svo svoje slobodno vreme uvek provodi sa decom - bilo da li idu u bioskop, provode se u luna parku, putuje ili jednostavno kupuju namirnice u pradavnici.

Početkom sedmice Angelina je u fantastičnom outfitu u supermarketu demonstrirala kako izgleda kada velika filmska diva u običnim, svakodnevnim sitacijama. 

Balansirajući između posla i porodice, zvezda filma Salt izabrala je skoro po običaju all black kombinaciju - univerzalnu formulu za sve prilike.

Moćan i efektan off-duty izgled podrazumevao je crni mantil, oficirskog kroja sa naglašenom kragnom i kaišem u struku. Ispod prilično ravnog kroja mantila, glumica je obukla obične crne pantalone.

Od aksesoara, Angie se kao i svaka diva "sakrila" iza retro oversize naočara, koje su joj donekle obezbedile neprimetno kratanje između polica sa namirnicama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/