Hilary Swank jedna je od holivudskih diva koje se rado odazivaju na poziv kulturnih manifestacija koje i nisu toliko poznate širom sveta. Ipak, vedra Swank koristi svaku moguću priliku da istakne svoju aktivističku angažovanost koja se tiče polažaja žena i bude prisutna na što više događaja. 

Hilary koja se proslavila ulogama u nagrađivanim filmovima Million Dollar Baby i Boys Don't Cry, u nekoliko navrata je naglasila kako je želela da bude glumica od kada je bila devojčica. Svoj talenat je  potvrdila - sa samo 44 godine lepa brineta ima već dva zaslužena Oskara.

Tokom godina, primetili smo da Swank gradi takođe i svoj stil koji se bazira na visokoj eleganciji i jednostavnosti. 

Ni ovog puta, prilikom dnevnog boravka u Meksiko Sitiju gde je boravila na poziv organizacije Liberatum nije izostao Hilarijin istančan smisao za modu!

Glumica se opredelila za veoma efektan komad - crni kombinezon koji u njenom izvođenju podrazumeva da elagancija "vodi" glavnu reč. Gornji deo kreacije čini korset koji se lagano produžava u široke pantalone. Jednostavnost kroja je nadograđena kaišem koji pada na kukove, kao i crnim "čupkastim" detaljima po rubu topa. 

Sofisticirani izgled lepa Swank je nadogradila crnim sandalama, kao i zlatnim visećim minđušama koje su doprinele da kombinacija izgleda veoma moćno! 


Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala večernja kombinacija Hilary Swank:

PageBreak

Za gala, večernju priliku, Hilary je blistala u teget dugoj haljini naglašenog dekoltea.

Kreacija koja prati liniju tela i blago se širi do poda, bi bila krajnje prosečna da nema taj fantastični zaokret - prorez koji otkriva stomak. Uz puštenu i blago uvijenu kosu u stilu dama starog Holivuda i konstantni osmeh, prelepa Hilary je izgledala seksi i zavodljivo. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/