Na pomen Diora, većina ljudi odmah ima asocijacije koje se vezuju za čistu, svedenu eleganciju koja se bazira na dekadentnoj visokoj modi, raskošnim haljinama i suknjama koje i najveće trendseterke nose u paru sa ustručenim blejzerima, štiklama i skupocenim torbama.

Međutim, od kada je u Dior došla Maria Grazia Chiuri, percepcija francuske kuće počela je znatno da se menja, a sam brend da privlači neka nova, mlada lica koja su u feminističkim Marijinim modelima videli priliku da svoj stil osveže komadima francuske kuće.

Jedna od dama koja je odlučila da prikaže svoju kul verziju Diora je Paris Jackson koja je na beauty bruch događaju francuske kuće demonstrirala kako i Dior može da bude mladalački, vrlo ležeran i za svaki dan.

Ćerka slavnog muzičara uživala je u večeri čiji domaćin je bila Bella Hadid. Odevena u žuti kropovani džemper s apstraktnim motivom umetnice Niki de Saint Phalle, zanimljiv jeans širih nogavica i atraktivnu Diorevolution torbu Paris je izgledala moderno, urbano i trendi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/